Doe mee met een nieuw veld voor MHV!

12-4 NieuwsMHV is dringend toe aan een nieuw hoofdveld. Het huidige hoofdveld ligt er 15 jaar en wordt met kunst en vliegwerk bespeelbaar gehouden. Maar nu is het echt op! Antea Sports start eind juni met de aanleg van het nieuwe veld. 


In tegenstelling tot andere sportclubs heeft MHV haar veld in eigendom. Een situatie die we graag anders zien, maar in de huidige situatie heeft de gemeente geen geld en dus moeten we dit nieuwe veld geheel zelfstandig financieren. Gelukkig heeft MHV de afgelopen jaren flink gespaard en ontvangen we donaties van leden, sponsoren en het Waarborgfonds Meppel. Maar we hebben nog ruim 100.000 euro nodig. Dit bedrag gaan we lenen bij de leden en bekenden via het prachtige en beproefde initiatief Obligatieplan.

 

Fiscale aspecten

De Meppeler Hockey Vereniging is een ANBI. Dit betekent dat jouw schenking (onder voorwaarden) aftrekbaar is van je inkomen. Lees hierover alles op de site van de belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

 

Of kies voor een gunstig rendement!

Liever een fiscaal gunstige lening verstrekken? MHV geeft ook obligaties uit. Je verstrekt dan een lening aan de club. Zo kun je een leuk rendement maken én je helpt de club. Alles over deze leenvorm vind je op onze Obligatieplan-site.


Gewoon bijdragen 'zonder gedoe'?

Ook dat kan, kijk op: https://www.crowdfundingvoorclubs.nl/meppelerhv

 

Namens de hele vereniging dank voor jullie interesse en bijdragen!

 

 
12-4-2021 Algemeen