Kinderopvang bij MHV tijdens staking 15 maart!

15-2 Nieuws
Er zijn landelijke stakingen voor leraren aangekondigd op vrijdag 15 maart 2019. Inmiddels hebben wij begrepen dat in Meppel in ieder geval door een deel van de basisschoolleraren wordt gestaakt.

Dankzij het staken van de meester en juf, hockey ik mij suf!

Voor kinderen die deze dag geen school hebben, organiseert MHV een hockeyopvang voor de basisschooljeugd. Gedurende de schooltijden worden de kinderen opgevangen op de Meppeler Hockey Vereniging (MHV). Uiteraard wordt er die dag veel gehockeyd onder leiding van meerdere gecertificeerde hockeytrainers, maar de kids worden ook op andere manieren bezig gehouden. Voor een lunch wordt gezorgd!

Wij vragen voor deze opvang wel een bijdrage die geheel ten goede komt aan de aanleg van het (broodnodige) nieuwe kunstgrasveld voor MHV. De bijdrage bedraagt 40 euro voor het eerste kind, 30 euro voor het tweede kind en 20 euro voor derde en volgende kinderen uit één gezin.Kinderen kunnen worden gebracht tussen 7.30 en 8.30 uur en ophalen tussen 15.00 en 16.00 uur.

Meld je kind(eren) nu aan via onderstaande link, we hopen op een lekkere grote club met kids, wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!


Mochten jullie nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] meppelerhv.nlof bel Marnix Bakker, 06-52581738

Tot 15 maart!
 
15-2-2020 Activiteiten

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?