MHV hervat beperkt jeugdtrainingen | Corona protocol | Looproutes | Aangepast trainingschema

28-4 Nieuws

Beste leden en ouders,

 

Morgen, woensdag 29 april hervatten we de jeugdtrainingen! In het Coronaprotocol -s.v.p. goed doorlezen!- is te lezen hóe we dit gaan doen. Dit protocol en de verplichte looproutes op ons terrein kan je lezen als je inlogt op de site en naar 'club' -> 'documenten' gaat of op onze Hockeyapp. Alle jeugdleden en hun ouders hebben dit tevens via de mail ontvangen.

In de bijlage: het aangepaste trainingsschema. We zijn ons ervan bewust dat het anders is dan we gewend waren, maar gelukkig kunnen onze jeugdleden van F t/m A leeftijd weer trainen. Funkey en senioren/veteranen moeten helaas nog even wachten. 


Wij verzoeken jullie het protocol goed door te nemen en de inhoud ervan te bespreken met uw kinderen. Onze trainers zijn op de hoogte en beginnen elke training met het rustig uitleggen van de belangrijkste corona-regels. Het trainingsschema komt later vandaag ook op deze site te staan en in onze Hockeyapp.

Het kan dat we op basis van voortschrijdend inzicht en/of aangepaste overheidsmaatregelen, bv het specifieke gemeentelijk protocol, nog wat aanpassingen moeten doen, uiteraard wordt iedereen in dat geval direct op de hoogte gesteld. 

Wij wensen de jeugdspelers veel plezier bij de trainingen!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur en TC MHV

 
28-4-2020 Trainingen Bijlage